Välkommen till min nya blogg!

Hej ni svenskar!
Som ni ser har jag öppnat en ny bloggsida på svenska men ärligt sagt är inte äran min. Det är min dotter i Uppsala som är skaparen till denna sida. I går var jag på jobbet och mellan klockan sju och åtta på kvällarna kan vi som jobbar kvällar haft lite tid för oss själva. Då skrev jag lite text, den första i denna blogg, men innan jag hann färdigt uppstod en oförväntad händelse och jag hade lite bråttom. Och vad tror ni hände när jag hade bråttom med min bloggtext? Halva texten försvann och halvan som fanns kvar är inte längre aktuell.

Nu är jag hemma igen efter en så ovanligt lång arbetshelg och är lite trött. Det blir inte så mycket mer jag bloggar i kväll. Jag vill bara säga att jag hoppas jag engegerar mig en del på min svenska blogg för att genom det kan jag lära mig bättre svenska än jag har gjort hit in tills.


Kommentarer
Postat av: Rósa

Hvernig líst þér á litinn hérna? Þú verður að láta vita ef þú vilt annan lit. Og annan titil á bloggið þitt.



Kveðja,



R

2010-01-17 @ 10:07:41
Postat av: Gujon

Thetta er fint. Ég bloggade i gaer en thá vard svolítil uppákoma hér svo ad ég vard ad yfirgefa thad snögglega og mistókst ad spara og publicera. Reyni aftur í kvöld.



Kvedja,



pabbi

2010-01-17 @ 11:34:28
Postat av: Bernt Nisson

Hej Gudjon

Trevligt med denna sida, jag kommer att besöka den lite då och då för att höra hur det är med dig. Jag hoppas att allt är bra med din höft, och att du inte på något sätt ångrar att du opperert den. Jag känner själv en så stor glädje över det liv jag har i dag. Bernt

2010-01-18 @ 08:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0