Nu är det kväll igen

Det är märkligt hur fort tiden går när man vill att den står stilla. Jag tycker nu där jag sitter vid datorn här i Uppsala att i gårkväll var bara rätt nyss. I förregår bloggade jag om ett möjligt vulkanutbrott i Island men nu har man blåst av misstankarna för tillfället. Det räcker med folkomröstningen som man hade där i går, något som jag vill lämna helt fritt i islänningarnas händer och försöker så gott jag kan att inte tänka på det. Här i uppsala har vi något helt annat att tänka på men det är vårt sex månader gamla barnbarn som jag blir aldrig trött på att prata om.

Nú er ég rosa glaður
I dag fyllde han sex månader hann Hannes Gudjon, mitt barnbarn, och i dag fick han också en gåstol (eller vad det nu heter) och på bilden ser vi att det är så himla roligt. Jag kan också tro att han tyckte det roligt att se sin morfar ligga på golvet och bete sig som ett barn.

Nu är jag omotligt trött och kan inte annat än lägga mig och hoppas jag vaknar piggare i morgon. Jag behöver vila väl i natt och i morgon vill jag vakna pigg och kunna ta något ansvar som morfar. I övermorgon åker jag hem igen och tills dess vill jag använda tiden mycket väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0