Barnbarnet i Uppsala

Vi är i Uppsala just nu och försöker vara vår dotter och svärson til hjälp men de flyttar nu till Stockholm. I dag tog de emot nyckeln till sin nya bostad och det är mycket som händer. Jag åkte med til Stockholm för att ta hand om min lilla Hannes Gudjon under tiden de satt inne hos fastighetsmäklaren. Innan det hade vi hållit på med att packa ner deras bohag och förbereda för övrigt för en stor dag i morgon när flyttkillarna kommer för att åka med hela lasset från Uppsala till Stockholm. Det jag fick uppleva i dag är att mitt lilla barnbarn har dynamik som jag inte kan förstå. Hur kan en så liten varelse hålla på hela dagen och vara på kvällen mycket piggare än morfar? Nu är det så att morfar tycker han själv vara en riktig klippa, kry och arbetsför. Men nu skall jag visa några bilder som visar att ett barnbarn kan vara ännu piggare.


Väska nummer ett, den gröna. Flera gången tvärs och längs i lägenheten i Uppsala och livet lekte, detta var så fantastiskt roligt.


Därefter väska nummer två, den röda. Lika många resor tvärs och längs och fortfarande lika roligt.


Väska nummer tre, den svarta, och det ser ut för att vara en bestämd man som är i farten. Kanske är han på väg till Arlanda för att åka till släktningar i Island. Jag vet att det är känt att barn kan hålla på otroligt mycket men ändå är det lika fascinerande varje gång man får upplega det.


Till slut blev han jätte trött men innan det hann han bada med hjälp av sin pappa. Nu verkar det som han är i drömlandet i en fin gemenskap med John Blund.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja visst är de underbart, härligt livsglada de små killarna vi har du o jag!!!! Hemkommen efter 2 veckor med mitt barnbarn är jag fulltankad av inre frid känns det som! Att få vakna av hans leende o pladdrande varje morgon och sen bara upptäcka saker hela dagarna tillsammans ger ju en energi som är svår att hitta någon annanstans...Rent, vackert o totalt tillitsfullt utan det minsta tveksamhet. Ödmjuk inför det vackra som livet ger i alla former, om det är en spännande fågel, en sten som är len att ta på, en banan som är det godaste som ätits, en höna som man nästan kan klappa, ja det spelar ingen roll i barnets värld. Allt ska utforskas och läras och det är en gåva att få vara med.

2010-10-04 @ 22:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0