Livet är gott

Det är ganska mycket jobb just nu och vi flyttar. Det finns inte mycket tid över för mig att sitta och skriva även om det är roligt. Men det kommer nya tider och nästa månad blir det mindre jobb och flyttningen blir snart färdig även om det kommer att ta tid att göra vårt hem i årdning igen. Snön har gjort flyttningsarbetet svårare måste jag erkänna men det ordnar sig.

Om kanske en och en halv månad kommer jag att ta riktning mot skogen och se efter hur mina vänner trivs, bokarna från Kjesäter, ekarna som jag värnade om förra sommaren, oxeln jag hittade i fjol och så kan jag fortsätta. I kväll är jag trött men när jag skriver detta kan jag känna det goda med livet.

Kommentarer
Postat av: Ewa Johnsson

Hej Gudjon nu hänger jag inte med..ska du flytta till Island? Det verkar så vackert där med naturen..ha det bra..Kram

2010-02-17 @ 14:11:16
Postat av: Guðjón Björnsson

Nej Ewa, vi skall flytta på landet mellan Örebro och Fjugesta. Det är nu lite svårt att överge Sverige hedanefter. Jag har inte heller varit på något möte i Eskilstuna och att flytta från Sverige utan ett möte i Ekilstuna, det vare givetvis dumt. Visst är det vackert i Island, det är det inte frågan om. Men om man älskar skog som jag gör och tror jag är i släkt med bokar och tallar, då är det bättre med Sverige.



Kram, Gudjon

2010-02-17 @ 14:22:31
URL: http://gudjon.blogg.se/
Postat av: Ewa Johnsson

Möte i Eskilstuna vore väl inte dumt ? eller hur ?Jaa det är verkligen vackert på Island när man får se dina foton och forsen,helt otroligt.Ha det bra..Kram.

2010-02-22 @ 10:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0